شیرینی کرمدار نوتلا
آشپزی

طرز تهیه شیرینی کِرِم دار نوتلا

طرز تهیه شیرینی کِرِم دار نوتلا طرز تهیه شیرینی کِرِم دار نوتلا

طرز تهیه:

۱٫ کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا نوتلا را به این مایه بیفزائید.

۲٫ اکنون آرد و پودر کاکائو را نیز افزوده و مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. این خمیر قدری چسبنده است! خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.

۳٫ حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.

۴٫ سپس شیرینی را به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر دو عدد از آن‌ها را با کرم شکلات به هم بچسبانید.

۵٫ شیرینی‌ها را با پودر شکر بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.  

یادآوری: برای تهیه کرم شکلات؛ همه مواد را با هم مخلوط کنید.



Source by [author_name]

همچنین بخوانید  دستور پخت لازانیا در نان باگت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *